Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Praktický průvodce GDPR

Autor:

(Produkt nebyl zatím hodnocen)

Napsat recenzi

Vydavatel:
Datum vydání: 01.01.2011
Formát: 205 x 145 x 17 mm; Paperback; 343 stran
Cena: 294 Kč běžně 359 Kč
Přidat 'Praktický průvodce GDPR' do košíku

Dostupnost: Skladem 1–2 ks

  • Osobní odběr v Praze od 9 Kč, 11. 8. 2020 na prodejně
  • Osobní odběr mimo Prahu od 9 Kč, 11. 8. 2020 na prodejně
  • Doručení dopravcem od 79 Kč, 12. 8. 2020 u vás

nebo Hlídající pes, Doporučit známému, Položit dotaz prodejci, Přidat do oblíbených

Anotace

Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (známé také jako GDPR) vstoupilo v platnost dne 24. 5. 2016, jeho účinnost je stanovena od 25. 5. 2018. Připravte se na změnu ve zpracovávání osobních údajů včas a vyhněte se hrozícím sankcím! Zásadní změny v oblasti ochrany osobních údajů Obecné nařízení nahradí současný zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, a stanoví přímo pravidla týkající se ochrany fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a pravidla týkající se volného pohybu osobních údajů, správcům i zpracovatelům osobních údajů přináší nové povinnosti a instituty. Seznamte se včas s novinkami v oblasti ochrany osobních údajů Od data platnosti Obecného nařízení běží přechodná doba určená k uvedení zpracování osobních údajů do souladu s Obecným nařízením. Již nyní je proto nutné se na ně začít připravovat. Komplexní průvodce Obecným nařízením GDPR Publikace si klade za cíl komplexně a srozumitelně přiblížit Obecné nařízení a tím napomoci všem zainteresovaným stranám zorientovat se v nelehké (navíc mnohdy abstraktní) právní oblasti, ve kterou se zpracování osobních údajů během posledních desítek let vyvinulo. Autor podává výklad jednotlivých pojmů v souvislosti se zatím účinným zákonem o ochraně osobních údajů. Součástí publikace jsou samostatné kapitoly pojednávající o pravidlech pro šíření obchodních sdělení a pravidlech pro provozování kamerového systému a další užitečné informace, jako například seznam anglických zkratek a slovních výrazů, které jsou v oblasti ochrany osobních údajů běžně používané. Koho se Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) dotkne? Komplexní a praktické informace v knize naleznou všechny osoby, které pracují s osobními údaji, pověřenci pro ochranu osobních údajů, jednatelé, zástupci správce, osoby zodpovědné za dodržování podmínek zpracování osobních údajů (vedoucí pracovníci, personalisté, mzdové účetní apod.) a studenti.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 978-80-7554-152-9
  • EAN: 9788075540973

Hodnocení

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Vaše osobní údaje zpracováváme pro vyřízení vaší objednávky, pro zasílání našich nabídek a další účely. Nabídky přizpůsobujeme podle vašich předchozích objednávek. Bližší informace o zpracování osobních údajů, zejména dalších účelech zpracování, předávání údajů mimo EU a vašich právech, najdete v sekci Ochrana osobních údajů.

Publikace od stejného autora

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem



AJ tituly SKY

Přihlášení uživatele

EMG doprava zdarma - na pozadí